Vendégkönyv

Apartmanunk vendégkönyvéből

Örömmel adunk helyet az apartmanunkról kapott véleményeknek. Megtiszteltetés számunkra, amikor vendégeink Pécs városáról, a szállásról, az Angelica Apartmanról szerzett tapasztalataikat megosztják velünk.

Kedves Angelica!

Szeretném levélben is megköszönni a hétvégi szállást: nagyon meg voltunk elégedve. Rég voltunk már ilyen magas színvonalú szálláson ennyire segítőkész szállásadóval. A szallas.hu oldalon le is adtuk az értékelésünket.
Még egyszer köszönöm, és sok sikert kívánok a továbbiakhoz!
Üdvözlettel:
dr. I.S.K. Budapest

Nagyon köszönjük  a vendéglátást, a sok hasznos információt és a rugalmasságukat! Negyedszer  jártunk Önöknél, és továbbra is ebben az apartmanban fogunk megszállni.
A különböző alkalmakkor más- és más szobában szálltunk meg – mind különböző, de egyformán magas színvonalú. A városközpont közelsége elsőrendű szempont volt, ahogy  a biztonságos parkolás is.
R. Ági, Bp.

Köszönöm a szállás lehetőségét – a Jogi egyetem közelsége miatt választottam ezt a szálláshelyet, sokkal olcsóbb volt, mint  a szálloda, és mindenben meg voltam elégedve.
Dr K. Ágota Bp.

Továbbképzésre jöttünk, és lényeges volt, hogy a kis megmaradt szabadidőnkben bejárhattuk a várost a szálláshelyről gyalogosan is. Jól éreztük magunkat, maximálisan meg voltunk elégedve. Dr I. A. Debrecen

Csak pozitív tapasztalatunk volt – három hetet töltöttünk az apartmanban, mint külföldi diákok. Minden nagyon tiszta és igényes volt. Nagyon központi, pár lépésre volt a főutca és  a bevásárló központ. A házigazdák nagyon segítőkészek voltak. Minden egyedi kérésünket teljesítették. Jó szívvel ajánlom!
C. M.: Austria

The place is a great venue for holiday in Pecs. I brought here my parents twice and they were more than happy. The flat is located in the city center but the street itself is  quiet.
The managers were  very professional with very good manners.

L’appartement est tout simplement classe et très confortable. J’ai amené mes parent par deux fois et il étaient plus que satisfait. L’immeuble est très bien situé puisqu’il se trouve dans le centre ville dans une rue très calme. Par pour des vacances à Pecs.
La manager est très professionnelle.

I recommend this flat / Je recommende cet appartement.

Pierre Yves Javel, Dublin

5 éjt  töltöttünk az apartmanban és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, holott állítólag a legkisebb egységben voltunk elszállásolva….
Mivel pár perc sétára volt az összes belvárosi étterem, olcsón önellátók lehettünk a nap többi részében.
A szállás maga igényes, szép, kényelmes, jól felszerelt. Nagyon közel a belváros, 2-3 perc sétával minden  látnivaló gyorsan elérhető. Szállásadónk nagyon segítőkész, figyelmes, korrekt. Köszönjük a vendéglátást, máskor is itt fogunk megszállni, másoknak is csak ajánlani tudjuk Önöket!
(anonime)

Az apartman elhelyezkedése , felszereltsége kitűnő. Nyugodt, csendes környék. A belváros megközelítése egyszerű.
(anonime)

Pécs központjában, a látnivalókhoz közel helyezkedik el. A szoba kellemes, kényelmes, tiszta, jól felszerelt. A meghirdetett szolgáltatásoknak megfelelő. A szállásadó kedves, segítőkész; jó ötleteket adott a környék felfedezéséhez. Legközelebb is ide jövünk!
(K.A. Szeged)

Nagyon kedves szállásadó, tiszta szoba és fürdő. A szoba felszereltsége nagyon jó (mikro, vízforraló, hűtő a szobában). Kényelmes ágy, térkép, programfüzetek, prospektusok .
dr. L.B. Szombathely

Kiválóan felszerelt, tiszta apartman a belvárosban. A főtér néhány perc sétával elérhető. Zárt garázs és kocsibeálló. Kedves tulajdonos.
T.I. Bp.

Abszolut korrekt, udvarias, higénikus, ragyogóan berendezett, hangulatos, csak szuperlativuszokban, tehát csak felső fokon lehet róla beszélni!E gy hét múlva ismét oda megyünk! Köszönjük! Nagyon jó volt!
D. A. Bp.