Miért ezt a szállást választották?

Az Angelica Apartmant ezért választották

Négy éve vendégeink elismerése mellett működik az Angelica Apartmanház Pécsett, a Tímár utca 34. szám alatt, 3 egységgel és 1 parkolóval.
Megkérdeztük vendégeinket, milyen indokok alapján választották szálláshelyül – átutazóként vagy nyaralóként – ezt a szálláshelyet.

Elsőként említették az elhelyezkedését.

Pécs történelmi óvárosa egy várfallal körülvett városrész. Ezen belül találhatóak Pécs műemlékei, múzeumai ,- a Zsolnay Központ kivételével (amely 2 buszmegálló a háztól 100 m-re történő indulással vagy kocsival 3 percre) –  minden nevezetessége, amiért a Pécsre látogatók városunkat felkeresik. A Tettyei városrész 10 perc gyalog, ahol a Tettyei romok és kilátó, valamint Pécs egyik nevezetessége, a Tettye étterem található. A sétálóutca (jelenleg Király, volt Kossuth utca) 100 m-re található számtalan éttermével és a Pécsi Nemzeti Színházzal. A főtér (Széchenyi tér), mely  megújult külsejében (szökőkutak, cukrászdák, dísznövények) egyesíti magában 2000 év kultúráját kb. 200 méter.

Mivel minden vendégünknek a város által készített turistatérképet bocsájtunk rendelkezésére, így a városlátogatás tervezhető, a szálláshelyre könnyű gyalogszerrel visszatérni és kis pihenő után újra útra kelni.

A belváros a gépkocsi forgalom által elzárt terület, gyakorlatilag pár utca közelíthető meg gépkocsival behajtási engedély nélkül. Az Angelica Apartmanhoz még éppen el lehet jutni e nélkül.

A  második fő érv az ár volt.
A wifivel és légkondicionáló berendezéssel felszerelt belvárosi apartmanház szállásárai rendkívül kedvezőek.

Az apartmanok kialakítása extravagáns, berendezésében igényes.